Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Vremea 10 Zile Galati

Vremea 10 Zile Galati. Aici gasesti starea vremii din aceasta zona, impreuna cu informatii despre conditiile meteo din urmatoarele ore sau temperaturile pentru zi sau noapte. Vremea azi in galaţi, starea vremii maine in galaţi, prognoza meteo pe 7 zile pentru galaţi. Prognoza pentru galați în următorele zece zile. 5% şanse de precipitaţii în zonă. Afla vremea pe urmatoarele 15 zile in galati.

Galati este orasul situat langa dunare. Vremea azi in galaţi, starea vremii maine in galaţi, prognoza meteo pe 7 zile pentru galaţi. Alegeți din lista de mai jos localitatea din județul galaţi pentru care doriți să vedeți starea vremii și prognoza meteo pe 10 zile, vremea pe ore sau graficele evoluției temperaturii, precipitațiilor și a vântului. Starea vremii de la ora 18:00 miercuri, 10 februarie 2021. Vremea în romania, galaţi următoare actualizare la 03:00.

Cel Mai Bun Online Adidași Magazin Din Marea Britanie Vremea Kappa Galati Mediereaturistica Ro
Cel Mai Bun Online Adidași Magazin Din Marea Britanie Vremea Kappa Galati Mediereaturistica Ro Source from : http://www.mediereaturistica.ro/intersport_adidas/vremea-kappa-galati
Stai informat citind prognoza meteo pentru urmatoarele zile. Vremea azi in galati, temperatura de acum si prognoza detaliata pe urmatoarele 10 zile in galati. Informatiile despre vremea in galati au fost ultima oara actualizate la 16:03. Starea vremii in galati pe 15 zile. Prognoza meteo ocniţa moldova în urmatoarele zile.

Prognoza pentru galați în următorele zece zile.

Vezi timpul probabil, presiunea atmosferica, viteza si directia vantului, la cat rasare si apune soarele. Vantul va adia cu o briza blanda, avand viteza de 13 km/h din directia v, iar presiunea atmosferica va fi de 762 mm hg. Verificați modul în care se schimbă vremea, cu prognoza precisă pe 10 zile de la foreca pentru galati, province of messina, it, cu temperaturile minime și maxime și șansele de precipitații. Vremea galati, luni, 4 martie 2019. Prognoza meteo in galati si alte capitale din lume.

Prognoza meteo pe următoarele 10 zile pentru județul galati: Miercuri, 10 martie innorat partial. Vezi timpul probabil, presiunea atmosferica, viteza si directia vantului, la cat rasare si apune soarele. 5% şanse de precipitaţii în zonă. Prognoza pentru galați în următorele zece zile.

Vremea In Galati Prognoza Meteo Pe 10 Zile
Vremea In Galati Prognoza Meteo Pe 10 Zile Source from : http://vremea.pro/prognoza-pe-10-zile/Galati
Prognoza meteo pe următoarele 10 zile pentru județul galati: Vremea in urmatoarele 2 zile pentru galati. Soarele răsare la 06:30 și apune la 18:07. Vremea azi in galati, temperatura de acum si prognoza detaliata pe urmatoarele 10 zile in galati. Prognoza meteo in galati si alte capitale din lume.

Soarele răsare la 06:30 și apune la 18:07.

Viteza vantului, directia vantului, presiunea atmosferica, temperatura, umiditatea si vizibilitatea la galati. Fii pregătit(ă) cu cele mai precise prognoze pe 10 zile pentru chişinău, republica moldova cu maxime, minime, şanse de precipitaţii de la the weather channel şi weather.com. Vremea pentru toate localitatile din județul galaţi. Vremea azi in galati, temperatura de acum si prognoza detaliata pe urmatoarele 10 zile in galati. Vremea in urmatoarele 2 zile pentru galati.

National meteorological administration, 20.01.2021 03:40. Vremea meteo giurgiuleşti moldova în urmatoarele zile. Soarele răsare la 06:20 și apune la 18:14. Prognoza meteo ocniţa moldova în urmatoarele zile. Informatiile despre vremea in galati au fost ultima oara actualizate la 16:03.

Vremea Ro Prognoza Vremii Romania
Vremea Ro Prognoza Vremii Romania Source from : https://www.vremea.ro/
Prognoza a caracterului vreme și de condițiile meteorologice: Vremea in urmatoarele 2 zile pentru galati. 5% şanse de precipitaţii în zonă. Soarele răsare la 06:20 și apune la 18:14. Despre indicele radiației ultraviolete în detalii.

Vremea in galati, resedinta judetului galați, pe 15 zile, prognoza meteo pe ore si pe zile in galati actualizata luni, 15 martie, 2021.

National meteorological administration, 20.01.2021 03:40. Vremea în romania, galaţi următoare actualizare la 03:00. Stai informat citind prognoza meteo pentru urmatoarele zile. Vremea in galați are o temperatura minima de 1 ºc si maxima de 8 ºc. Informatiile despre vremea in galati au fost ultima oara actualizate la 16:03.

Posting Komentar untuk "Vremea 10 Zile Galati"