Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Cresterea Puilor De Gaina

Cresterea Puilor De Gaina

Savesave creșterea puilor de găină în primele săptămâni for later. Va salut!am 14 pui broiler(gaina) care au varsta de 3 saptamani si de curand am cumparat si 5 pui de curca,(de o zi)tot broiler.intrebarea este urmatoarea:pana la ce varsta le pot administra si puilor de.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Puii de găină nou născuţi necesită o grija specială în primele zile. Creșterea puilor de o zi nu este dificilă. Suplimentele anticoccidiene se folosesc mai des pentru creșterea puilor de găină în cantități industriale, în fermele speciale puii de carne se recomandă a fi crescuți până la vârsta de 42 de zile, maxim două luni, perioadă în care sporurile de creștere sunt foarte bune și consumul de furaje este mic.

Cresterea Puilor De Carne Conditii Hrana Si Tratament
vizitati articolul complet aici : https://agri.shop/cresterea-puilor-de-carne-cum-ii-alegi-conditii-optime-de-crestere-si-alimentatie/
Concentratul de pui este ideal pentru cresterea puilor de gaina,oferind o. In viata, pot aparea situatii in care o crestere a performantelor intelectuale ar fi de mare ajutor. Însă, când vine vorba despre creșterea păsărilor, puii de găină sunt în general prima alegere, pentru că sunt ușor de îngrijit, ai tot timpul la dispoziție cel mai bine este să cumperi pui de o zi, pe care să îi crești în condiții optime și să le oferi o nutriție adecvată, pentru ca ouăle și carnea să fie de cea mai.

In viata, pot aparea situatii in care o crestere a performantelor intelectuale ar fi de mare ajutor.

Înainte de expirarea acestui produs. Este indicat ca aceasta sa fie mereu proaspata si din surse sigure. Asa ca daca puii nu mai sunt la mama lor e nevoie sa le furnizati dumneavoastra caldura necesara.

In cazul specific al puilor de gaina, cele mai frecvente cauze ale mortalitatii in primele saptamani de viata sunt legate de manipularea defectuoasa sau excesiva, de hrana neadecvata, de lipsa apei in cantitate. Aceasta durează cam 4 săptămâni, pentru că, coaja oului de bibilică e mai dură decât cea al oului de găină. Puii de carne au in general.

Tabel Pui De Carne
vizitati articolul complet aici : https://ro.scribd.com/doc/145211349/Tabel-Pui-de-Carne
Concentratul de pui este ideal pentru cresterea puilor de gaina,oferind o. Sistemul acesta presupune cresterea puilor de gaina in sistem gospodaresc, neameliorand in niciun fel sistemul actual de crestere (cocsei crescuti alaturi de puicute, in adaposturi improvizate, cu sacrificarea cocoseilor pe masura ce grutatea corporala o permite si nevoile gospodariei o cer). Cresterea puilor de gaini pentru vanzare.

Este indicat ca aceasta sa fie mereu proaspata si din surse sigure.

Asigurati apa puilor de gaina la discretie, aceasta fiind alt element foarte important in cresterea puiilor de gaina. I am loving all these awesome ideas. Creșterea puilor de o zi nu este dificilă.

Nuâ contine:faina de peste,faina de oase,hormoni de crestere sau alte substante. 0%(1)0% found this document useful (1 vote). In primele saptamani d eviata este bine sa amestecati in faina si concentrat pentru pui („demaraj), le ofera vitaminele si mineralele necesare unei cresteri sanatoase.

Mat 50 Pro Maternitate Premium Pentru Cresterea Puilor
vizitati articolul complet aici : https://www.crescatori.ro/mat-50-pro/
Este indicat ca aceasta sa fie mereu proaspata si din surse sigure. In viata, pot aparea situatii in care o crestere a performantelor intelectuale ar fi de mare ajutor. I have spent my saturday morning binging on all the byc videos and this thread.

Asa ca daca puii nu mai sunt la mama lor e nevoie sa le furnizati dumneavoastra caldura necesara.

Puiul de gaina este un termen general folosit pentru multele rase de gaini existente pe piata. Adapostul puilor de gaina ➤ hranirea puilor de gaina ➤ tratamentele pentru protejarea puilor de o zi. In cele ce urmeaza va vom prezenta cele mai importante aspecte de care trebuie sa tinem cont pentru a asigura o dezvoltare corespunzatoare a puilor de gaina.

Posting Komentar untuk "Cresterea Puilor De Gaina"